22.märtsil viisime läbi Aseris Eestimaa Spordiliit Jõud noorte 2015.a. individuaalseid meistrivõistlusi lauatennises. Aseri sportlastele oli võistlus väga edukas. Tüdrukute 2004 ja nooremad vanuseklassi võitis Kristina Andrejeva, kes võitis kõik oma vastased tagajärjega 3:0. Poiste 2002-2003 vanuseklassis tuli Aserisse kaksikvõit, I koht Martin Penek, II koht Nadarian Berija . Poiste 2000-2001 vanuseklassi võitis Nikita Konsa. Vanemate tüdrukute seas oli parim Reelica Hanson. Naispaaris jäädi alla tugevale Harjumaa paarile Anita Lissovenko-Aleksandra Kuprikova seisuga 2:3 , seega hõbedased medalid kuulusid Reelica Hansonile – Kristina Andrejevale. Teise kuldmedali sai Reelica Hanson segapaarismängus, kus tema partneriks oli Toomas Vestli Läänemaalt. Pronksmedal kuulus Nikita Konsale koos Harjumaa mängija Aleksandra Kuprikovaga. Meespaaris kuulus hõbemedal Aseri paarile Martin Penek- Nikita Konsa, kes jäid alla Läänemaa tugevale meespaarile Toomas Vestli – Aaro Õismets.