Rahvusvahelise Lauatenniseliidu ( ITTF) poolt ellu kutsutud ülemaailmset lauatennisepäeva tähistati kogu maailmas 6. aprillil 2015 esimest korda. Aseri Vabaajakeskuses oli võimalik lauatennist mängida kogu päeva. Meie treenerid jagasid kõigile soovijatele näpunäiteid ja õpetussõnu, kuidas seda toredat mängu kiiremini selgeks saada. Kella kolmest toimus rahvusvahelise lauatennisepäeva pidulik-meelelahutuslik tähistamine, mille avas vallavanem hr. Arthur Seppern. Tervitama olid tulnud sellel tähtsal päeval Aseri lauatennisiste ITTF NC täisliige pr. Sirje Lubi ja ELTL president aastatel 2005-2009 hr. Raivo Paavo ning Ida-Viru Maavalitsuse esindajana Jana Pavlenkova. Meelelahutuslikus osas näitasime, missuguses riietuses mängiti 1936 .a. maailmameistrivõistlustel Prahas, kus ühte punkti mängiti 1 tund ja 48 min.Naismodelliks oli Gerly Lonskaja, kes pärast etendusmängu, asus laua taha ja allkirjastas OÜ My Magic juhatuse liikmena sponsorlepingu, millega toetatakse Aseri lauatennisenaiskonda.Kuna on muusikaaasta, siis kõlas ka noorte muusikute esituses kauneid pillihelisid. Toimus ka muusikalis-sportlik etteaste, kus Anatoli Zamahhovi akordioni lugude järgi mängisid meie lauatennisistid. Meisterlikkuse poolt näitas Eesti lauatennisekoondise peatreener Vallot Vainula, kes rääkis lähemalt lauatennise ja ping-pongi erinevusest. Peatreener viis läbi ka näidistreeningu, kus oli võimalik näha erinevate elementide sooritamist. Kõik , kes sellel päeval kasvõi korra reketiga palli lõid osalesid loosimises, kus oli võimalik võita lauatennisega ja selle pidupäevaga seotud esemeid. Pidupäeva lõpus lõikas peatreener lahti suure reketikujulise tordi, mida said kõik kohalolijad maitsta. Püüdsime olla kursis ka sellega, mis toimus kogu maailmas sellel päeval. Lauatennisepäeva tähistati kõikidel mandritel 63 riigis. Eestis olid üritused viies kohas. Aseris mängis sellel päeval 197 inimest lauatennist, mille üle oleme väga uhked ja tänulikud kõigile, kes olid koos meiega ja aitasid tähistada I rahvusvahelist lauatennisepäeva!