21. novembril 2015 viisime Aseri Vabaajakeskuses läbi XV Vello Kõrveku mälestusvõistluse korvpallis. Vello Kõrvek oli väga mitmekülgne sportlane, ta mängis hästi võrkpalli, kõrged saavutused olid tal kergejõustikus, males, kabes ja korraldas maakonnas mälumängusid ning kui ise ei korraldanud, siis paluti tal kindlasti osaleda. Meelisspordialaks oli tal korvpall – 1971 aastani mängis ta Alexela korvpalli meistriliigas Eesti Põlevkivi meeskonnas. Hiljem tegutses treenerina. Oma elupäevade lõpuni juhtis Vello Kõrvek Alutaguse Spordikooli. Esimese koha saavutas juubeliturniiril KIVIÕLI/MAIDLA võistkond – O.Soolep, R.Lindeberg, S.Kreisman, A.Jermilov, M.Borodavin, G.Reimer, M.Tammann. Teise koha saavutas ASERI VÕISTKOND – T.Reisi, R.Korjus, A.Tamm, H.Penek, K.Korjus, M.Aun, T.Hain, K.Penek, E.Lõhmus, R.Sinimäe, P.Alles, M.Alles. Kolmanda koha saavutas võistkond S.A.CITO – F.Juuse, A.Gabitov, Ilves, Vee, E.Klaasmägi, K.Paidra, K.Kivisild, M.Merivee.