29. detsembril toimusid Viru-Nigula valla meistrivõistlused lauatennises. Nooremate tüdrukute võistlusklassis T9 saavutas I koha Darina Konsa, II koha Keitrin Peetso ja III koha Aemilia Linnamäe. Poiste samas võistlusklassis oli parim Oliver Nukk, II koha saavutas David Torgašov ja III koha Kir Savinitš. Tüdrukute kuni 15 aastaste parim oli Angela Laidinen, II koha saavutas Valerie Lonksi ja III koha Diana Andrejeva. Poiste kuni 15 aastaste seas oli parim Artur Koptelkov, II koha saavutas Tsergo Tsilk ja III koha Reimo Peetso. Naiste klassi parim oli Tatjana Tšistjakova, II koht Glafira Nagel ja III koht Karmen Kozma. Meestest tuli Viru-Nigula valla meistriks Kert Räis, II koht Mihkel Arak ja III koht Siim Arak. Naiste 35+ I koht Rebeca Hanson, II koht Natalja Peetso, III koht Alesya Lonski. M 40+ I koht Jaanus Lokotar, II koht Hannes Viiber. M 60+ I koht Ain Tiivas, II koht Riho Kutsar. Põnevates paarismängudes saavutasid I koha Siim Arak-Mihkel Arak, II koha saavutasid Tatjana Tšistjakova- Karmen Kozma, III koht kuulus Angela Laidinen- Pekka Laidinenile. Kokku osales võistlusel 30 lauatennisisti.