30. oktoobril toimusid Aseri Vabaajakeskuses 2021.a. Lääne-Virumaa meistrivõistlused lauatennises. Võistlusel osales suur osa maakonna mängijate paremikust päris noortest alates ja lõpetades veteranide vanuseklassi jõudnutega. Kahjuks mõnede lauatennisistide osalemisele tõmbas haigestumine siiski kriipsu peale. Viru-Nigula valla lauatennisistidele oli võistlus edukas. Naiste esikolmiku moodustasid Aseri SK lauatennisistid- I koht Reelica Hanson, II koht Tatjana Tšistjakova, III koht Kristina Andrejeva, meeste I koht Mihkel Arak/Kadrina II koht Pekka Laidinen/Viru-Nigula, III koht Siim Arak/Kadrina. Naised 40+ Rebeca Hanson/Aseri SK, Mehed 40+ Pekka Laidinen , II koht Janno Malm/Aseri. Naispaarismäng I koht Tatjana Tšistjakova/Kristina Andrejeva, II koht Rebeca Hanson/Reelica Hanson , III koht kuulus noorukestele Valerie Lonski/Angela Laidinenile. Segapaarismängus võidutsesid Reelica Hanson/Artur Koptelkov, II koht Tatjana Tšistjakova/ Pekka Laidinen ning III koht Angela Laidinen/Janno Malm.