5. detsembril toimusid Aseri Vabaajakeskuses Viru-Nigula valla meistrivõistlused lauatennises. Naiste arvestuses võitis Tatjana Tšistjakova, teise koha saavutas Glafira Nagel ja kolmas koht Gerli Lonskaja. N 40+ võitja Rebeca Hanson, teine koht Kaire Kutsar. Vanemate tüdrukute klassis võitis Valerie Lonski, teise koha saavutas Angela Laidinen. Nooremate tüdrukte klassis oli parim Darina Konsa, teise koha saavutas Keitrin Peetso. Meeste võistlusklassis oli parim Pekka Laidinen. M 40+ parim Riho Kutsar. Vanemate poiste võitjaks tuli Artur Koptelkov, teine koht Reimo Peetsole. Nooremate poiste klassis oli parim Caspar Nagel, teise koha saavutas Karl-Markus Kepart ja kolmanda koha saavutas Kir Savinitš. Noorte klassi võitjaks paarismängus tulid Darina ja Keitrin, kes võitsid Casparit ja Karl-Markust. Põhiklassi segapaarismängus võidutsesid Valerie Lonski ja Pekka Laidinen, kes finaalis võitsid Angela Laidineni/Artur Koptelkovi. Kolmanda koha saavutasid Glafira Nagel/Reimo Peetso.