2023 on kuulutatud liikumisaastaks! Hakkame liigutama! 👣

Liikumine on lihtsaim viis hoida enda tervist, kuid vaatamata sellele ei ole üle poole Eesti elanikest füüsiliselt aktiivsed. Liikumisaasta eesmärk ongi inspireerida Eesti inimesi leidmaks tee regulaarse liikumisharjumuse juurde ning olla seeläbi tervemad ja õnnelikumad. 😇

Liikumisaasta tegevusi veab eest Liikumisharrastuse kompetentsikeskus. Iga kuu võtame fookusesse ning tutvustame kõigile jõukohaseid ja kättesaadavaid võimalusi tegeleda liikumisharrastusega hea enesetunde ja tervise nimel. Aitame liikumise radadel püsida, jagades lihtsaid nõuandeid, ekspertteadmisi, inspireerivaid lugusid ja infot liikumisega seotud sündmuste kohta. 🗓

PS! Lisaks läheb loosi hulk liikuma ärgitavaid auhindu, seega hoia meie sotsiaalmeediakanalitel kindlasti silm peal 🎁