Veebruaris on liikumisaasta fookuses igasugune liikumine värskes õhus – liigume enda ja vabariigi terviseks! Üle Eesti on toimumas mitmed rahvamatkad ja muud liikumisalgatused, kus igaüks leiab endale sobiva ja jõukohase viisi liikumisest rõõmu tunda. Hakkame liigutama!

Liikumiskilomeetrite kogumise kampaania „Vabariigi terviseks!“

24.-26. veebruaril ootavad Eesti terviserajad kõiki liikuma, et üheskoos tähistada Eesti sünnipäeva ja teha ringe ümber maakera – tervema iseenda ja vabariigi nimel!

Vali 100 terviserajast oma lemmikrada www.terviserajad.ee lehelt ning lihtsalt tule liikuma nii palju kui jaksad! Oled lahkesti palutud tegema ka fotosid ja videosid ning lisama hashtagi #terviserajad. Liikumiskilomeetrite arvestus toimub reaalajas www.terviserajad.ee kodulehel. Kampaania eestvedajaks on SA Eesti Terviserajad. Täpsem info tulekul.

Sõbrakuu loosimäng

Sotsiaalmeedias saab osaleda 1.-14. veebruarini toimuvas sõbrakuu loosimängus, mis kutsub õue jalutama või metsa matkama ning pildistama seal südamekujulisi objekte. Aktsioon toimub liikumisaasta Facebooki ja Instagrami lehel „Liikumisaasta 2023“.

Rahvamatkad

Kohalikud kogukonnad ja spordiliidud üle Eesti on korraldamas veebruari jooksul tasuta rahvamatku ja teisi põnevaid liikumisüritusi vabariigi terviseks. Leia kaardilt sobiv koht ja seltskond.

Tasuta matkadele lisaks toimub üle Eesti ka erinevaid piletimatku, mida saad soovi korral otsida matkakorraldajate veebilehtedelt. Vaata ka veebruaris toimuvaid muid liikumissündmusi ja spordivõistlusi SIIT.