Aasta parim naisjunior – ta teenis Budapestis toimunud klassikalise jõutõstmise noorte Euroopa meistrivõistlustel üle 84-kiloste neidude konkurentsis kuldmedali. – KIARA KULLAMAA

Aasta naissportlane – ta kuulub viiendat hooaega Eesti lauatennise koondisesse, esindades Eestit kõigil rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. Eesti meistrivõistlustel saavutas naisüksikmängus III koha, paarismängus I koha, Balti Meistrivõistlustel I koha – REELICA HANSON

Aasta naissportlane – naiste avatud klassi pronks klassikalises jõutõstmises -76KG – HELIS JÕEKALLAS

Aasta meessportlane – 2023 aasta septembris peeti Düsseldorfis Invictus mängud. Ülemaailmsel võistlusel võisteldi vibulaskmises, sise-sõudmises, kergejõustikus, ujumises, jalgrattasõidus, ratastooliragbis, ratastoolikorvpallis ja istumisvõrkpallis. Mängudel osales üle 500 võistleja 21 riigist, kes kõik jagavad ühist kirge spordi vastu. Invictus mängud said ellu kutsutud prints Harry, Sussexi hertsogi algatusel 2014. aastal. Neil spordivõistlustel osalevad sõjalistel operatsioonidel vigastatud võitlejad. Mängud kannavad sõnumit “Invictus”, mis tähendab ladina keeles “võitmatut” – Invictus Games II koht kettaheites – RAIGO ROOTS

Aasta spordiveteran – M40 klassis lauatennise paarismängus Eesti meistrivõistlustel 3 koht ,üksikmängus 6 koht. PEKKA LAIDINEN-

Aasta treener – RSK sPORTKUNDA korvpalli treener KAIDO VAHESALU

Aasta Spordisõber – on aastakümneid panustanud Viru-Nigula aleviku spordielu edendamisse nii aktiivse sportlase kui ka spordisündmuste korraldajana. Ta on esindanud Viru-Nigula valda enam kui 20. aasta jooksul omavalitsuste mängudel. Ta on hea ideede generaator, väga abivalmis ja kohusetundlik – MARKO MURRO

Aasta meeskond – tublide tulemuste eest korvpallis – RSK sPORTKUNDA

Viru- Nigula valla noorsportlaste tunnustused- 2023

VASTA KOOL

Aasta noorsportlane – Angela Laidinen – Eesti meister lauatennise üksikmangus U15 , U 15 TOP-8 võitja, ELTL laste GP U13 võitja kaotamata ühtegi mängu, juba 18 kuud järjest juhib U15 Eesti tüdrukute edetabelit !Esindas Eesti koondist kahel EM il – U13 Zagreb Horvaatia ja U15 Gliwice Poola

KUNDA KOOL

Aasta noorsportlane – Amelia Petrov – Noorte meister klassikalises jõutõstmises-57KG ER kükkis 105,5 KG, naiste avatud klassi pronks klassikalises lamades surumises -57KG, naiste avatud klassi pronks klassikalises jõutõstmises-57KG, Treener Andrei Koplik

Aasta noorsportlane – Rihhard Vodja – Lääne-Virumaa Virumaa meistrivõistlused U-18 60m jooks

I koht, 60mtj III koht, kaugushüpe II koht Eesti meistrivõistlused U-18 kolmikhüpe II koht,

kaugushüpe 4. koht, 10 võistlus 6. koht. Osales ka Eesti koondisega Balti matšil Šiauliais, kus saavutas

kolmikhüppes 6. koha.

ASERI KOOL

Aasta noorsportlane – Artur Koptelkov – Alates eelmisest hooajast kuulub ta Eesti noorte koondisesse. Suvel esindas ta Eestit Euroopa noorte MV ning Põhja-Euroopa noorte MV , kus saavutas III koha. Eesti kadettide MV saavutas I koha, Laste GP I koha, Eesti TOP 8 I koha. Teda peetakse Eesti üheks perspektiivikamaks nooreks mängijaks, kes on ka arvestatav juba meeste klassis. Ta on väga mitmekülgne sportlane, ta oli Lääne-Virumaa jooksusarja M 16 üldvõitja, oma tiheda võistluskalendri juures jõudis ta osaleda enamustel jooksuetappidel.

ASERI KOOL JA VASTA KOOL

Aasta noortevõistkond – ANGELA LAIDINEN ja VALERIE LONSKI –- Eesti kadettide võistkondlikud meistrivõistlused lauatennises I koht, Eesti juunioride võistkondlikud MV II koht

Aasta noortevõistkond – Angela Laidinen , Valerie Lonski ,Darina Konsa – SK Aseri /Ltk Viru-Nigula U15 tüdrukute lauatennise võistkond – Eesti meistrid 2023 ning U19 Eesti meistrivõistluste hõbe.

Palju õnne kõigile noortele sportlastele!